Новини от сайта

За магистри ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ СЪС СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ ЗДРАВЕН МЕНИДЖМЪТ - 2 семестър

За магистри ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ СЪС СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ ЗДРАВЕН МЕНИДЖМЪТ - 2 семестър

by Женета Каравасилева -
Number of replies: 0

Здравейте колеги,

В предстоящите два уикенда имате планирани занятия основно с наши хонорувани преподаватели. Поради извънредната обстановка, ще организираме нещата по следния начин:

1. По предмета „Здравна политика“ имате осигурени всички материали в
http://m-learning.unwe.bg. Проф. Салчев (отскоро Управител на НЗОК) тази седмица ще ни предостави и още четива, които ще бъдат качени навреме в системата. За провеждането на изпита указания ще има към края на семестъра.

2. По предмета „Управление на здравеопазването“ занятието на 28 март отново е с хоноруван преподавател, а по същото време аз имам занятия с друга специалност. Предоставените от УНСС технически възможности ни позволяват да проведем и среща „на живо“ в неделя, 29 март.

За целта са ми необходими ваши лични мейли. Аз ще организирам виртуална класна стая и ще ви поканя в нея от 10 до поне 12 часа в неделя. Поканата може да достигне до вас само през лични пощи, не ми върши работа една поща на групата (или поне аз още не съм наясно с тази опция).

Моля ви да реагирате, всеки от групата да ми пише поотделно на denitsa.gorchilova@unwe.bg и ясно да заяви че е от специалността и ще участва в неделното занятие. Дори и само двама души да откликнат, аз ще бъда на линия.

Поздрави, пожелавам ви спокойствие и здраве!

доц. д-р Деница Горчилова